divendres, 27 de setembre del 2019

Fem música a qualsevol lloc

La placa Ototo (dissenyada per Dentaku) incorpora un sintetitzador de so, un altaveu i dotze punts de contacte. Quan toquem amb el dit un dels punts de contacte sona la nota o el so que li correspon. Els punts de contacte estan disposats de manera similar a les tecles d’una octava del piano i això permet aprendre a tocar melodies en forma fàcil i a qualsevol lloc. A més, la placa està preparada per funcionar amb piles.

Placa Ototo

La placa porta també dos polsadors que permeten variar, dins un ampli ventall, els sons que s’assignen a cada una de les dotze posicions. També porta quatre connectors als que s’hi poden acoblar sensors que ens permetran variar les característiques del so de manera indirecta.

Piano de fruita i verdura

Atès que les “tecles” són tàctils, no és imprescindible que es toquin directament amb el dit. Mitjançant uns cables, hi podem connectar coses conductores com fruites o verdures (qualsevol cosa que tingui un cert percentatge d’aigua servirà) i generar els sons tocant els elements que hi hem connectat. Els infants s’ho passen d’allò més bé fent música amb un piano de fruites.

Piano d'aigua

A més, podem alimentar la placa amb un cable USB per tenir una durada il·limitada de la diversió i connectar-hi uns altaveus externs per tal de tenir millor so.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada